BOSFOR
 
tel
 
       

İngiliz vizesi alacak ve Sadece İş Ziyareti vize başvurusu yapan kişilere Istanbul’ daki başvuru merkezi olan UK Border Agency tarafından başvuru yapılıp evraklar teslim alındıktan sonra diğer vize başvurularından önce işleme alınmasına ve hızlı sonuçlanmasına olanak sağlayan hizmet sunmaya başlamıştır.

Her gün belirli sayıda öncelikli Servis vize başvurusu kabul edecek başvuru merkezi bu servisi satın almak isteyenlere erken saatler için randevu alınması önermektedir.

Öncelikli Servis başvuru hizmeti 200TL dir. Servis ücreti vize başvuru ücretine ek olarak ödenir ve bu servis, Istanbul’daki Business Class Service (yardımcı görevli, ikram vs hizmeti) ile birlikte satın alinirsa ücreti 320TLolmaktadır. Bosfor Turizm servis ücreti ve vize ücreti hariçtir.

Öncelikli Servisin kullanılması hiç bir şekilde vize başvurunuzun başarılı olacağı anlamına gelmeyeceği veya garanti olmadığı belirtilmektedir.

İlave olarak yayınlanan açıklamada aşağıdaki hususlara dikkat çekilmektedir :

Bu servis sadece İş Ziyareti vize başvurusu yapacak kişiler için geçerlidir. Buna UK’de kısa süreli is amaç görüşmeler dahildir.örneğin: toplantılar, seminerler, pazarlık, fuar ziyareti vs. gibi. Başka herhangi bir vize tipine başvuruluyorsa, bu servisi satın alınamaz.

Başvuru sahipleri, aşağıdaki faktörlerden herhangi birinin olması durumunda, yine de bu servise başvurabileceklerini ancak, işlem süresinin uzayabileceğini bilmeleri gerekir.

  • UK vize başvurunuz daha önce reddedildiyse,
  • UK’e girişiniz daha önce reddedildiyse,
  • Daha once UK’den sınır dışı edildiyseniz veya ülkeden ayrılmaniz istendiyse
  • UK’deki kalış sürenizi aştıysanız,
  • UK’de kalma izniniz UK Border Agency tarafından reddedildiyse,
  • Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Amerika Birlesik Devletleri veya Schengen ülkelerine vize başvurunuz reddedildiyse
  • Herhangi bir ülkede suçtan mahkumiyetiniz varsa
  • Yukarıda belirtilen faktörlerden biri varsa, başvurunuz yine öncelikli olarak işlem görmeye ve diğer vize başvurularından önce incelenmeye devam edecektir ancak vize başvurunuz istisna durum olarak belirlenebilir ve işlem süresi daha uzun sürebilir.

Ayrıntılı bilgi için vize departmanımızı arayabilir veya aşağıdaki link’e göz atabilirsiniz. www.visainfoservices.com



05.02.2013 15:28:32